THE NAKED BROTHERS BAND

THE NAKED BROTHERS BAND
HERE THEY ARE ON THE ROOF

Monday, February 19, 2007

THE NAKED BROTHERS BAND

THE NAKED BROTHERS BAND (,THE NEW SHOW ON NICKELODEON), IS A SHOW THAT A LOT OF KIDS LIKE... I MEAN, WHAT ISN'T TO LIKE ABOUT THEM? THEY ARE KIDS AND THEY HAVE A BAND. THEIR SONGS: CRAZY CAR, MOTOR MOUTH, BANANA SMOOTHIE, SOMETIMES I'LL BE THERE, FISHIN' FOR LOVE, CATCH UP TO THE END, JUST NAMING A FEW... (BY THE WAY I AM A KID AND I AM NOT SICK LIKE THAT). THERE SHOW IS KOOL AND THE MOVIE WAS NOT RACIAL ABOUT HOMOSEXUALITY LIKE I READ IN ANOTHER BLOG... I FOUND IT QUITE COOL. NAT, ALEX, ROSALINA, QUAASIM, DAVID, COOPER, ECT., ARE ALL COOL.

9 comments:

Anonymous said...

I THINK THIS WEBSITE IS SO COOL!
ALTHOUGH I THINK THE NAKED BROTHERS ARE A BUNCH OF PUNKS AND THEY LIPSINK MOST OF THERE SONGS. I GOT TO LOVE THE BEAUTY OF A VERY SMART KID WHO LOVES HIS SISTER AND IS REAL NICE TO HER. THIS WEBSITE IS A COOL WAY TO LOVE OR HATE THOSE PUNKS. I HOPE THEY MAKE A C.D. SOON OR MAYBE GO ON TOUR!!! I'D LIKE TO PROVE THEY LIPSINK!!! HA HA HA. ANYWAYS WHOEVER PUT UP THIS WEBSITE IS WAY COOL BY ME!!!

Anonymous said...

I THINK THIS WEBSITE IS GREAT. THE NAKED BROTHERS BAND SEEM TO BE VERY GOOD. THEIR MUSIC IS GREAT. I REALLY LIKE THE GUITARIST. I LIKE HIS LOOKS. HE ROCKS! I'D LIKE TO HEAR SOME MORE SOLOS BY HIM. GREAT JOB!

Anonymous said...

This is a kool website and I love all the guys in the band. I too like the guitarist, he is freakin hot! Great job on the website. Very creative.

guitar rulez said...

hey!!! thank u for checkn' out my website!!! i love the naked brothers band!!!

Elizabeth said...

hey thanks for checking out my site at www.naked-brothers-band.blogspot.com
(if any one wants a new website to go on go to the website above)

rozi said...

This website is great!!! Much better than the others!!!

Sol said...

Hola, yo tambien tengo un blog de naked brothers band,es:
thenakedbrothers-band.blogspot.com

besos
suerte

Anonymous said...

HI THE NAKED BROTHERS BAND ROCKS !!!!!! I LOVE NAT HE MAKES ME THINK OF MY BEST BUD LUKE ! I THINK NATS SMART CUITE AND HILARIOUS ! AND PLEASE B NICE 2 THEM THEY DIDNT DO NOUTHING 2 U !!!

Violeta said...

hey
do you knew that the NACKED BROTHERS BAND paticiped in the KIDS CHOIS AWARDS 2008.they were awasome!